KÖTELEZŐ! – gasztro extra

Rendhagyó gasztro programajánlónkban friss fűszernövények, kortárs művészeti brunch, pop-up finn étterem, offline online bevásárlás és tapas újragondolva.

HARI x Emlékek
Egy ismerős íz gyerekkorunk vasárnapi ebédjeiből, vagy egy ismerős tárgy a nagyszüleink lakásából. Örökségek, amelyeket hordozunk magunkkal, amelyekre emlékezünk, és amelyeket tovább örökítünk. Ember Sári képzőművész és Góg Angéla food designer nap, mint nap ezen dolgoznak. Kettejük különleges találkozásának lehettek a tanúi május 12-én a HARI kortárs képzőművészeti brunch EMLÉKEK c. eseményén a Szatyorban. Ember Sári az egyik legismertebb fiatal, magyar képzőművész, Góg Angéla pedig az ételek mesteri formatervezője. Az ő kollaborációjuk eredményébe pedig bele is haraphattok! Az asztalra ugyanis Sári ihletésére Angéla álmodja meg az isteni desszertet.

MIKOR: május 12. 11-13 óra
HOL: Szatyor Bár, 1111 Budapest, Bartók Béla út 36.

Forrás: Szatyor Bár

TASTE Finland pop up restaurant
Kóstolj finn ízeket a TASTE Finland pop up étteremben! A Team Finland népszerű Étteremnapja megújult kínálattal jelentkezik. Idén a legújabb finn street food trendeket mutatják be a Finn Nagykövetség udvarán.

MIKOR: május 12. 15-19 óra
HOL: Finnagora, 1118 Budapest, Kelenhegyi út 16/A

Forrás: Finnagora

Tapas de H6 – ékszerkiállítás
“Tettünk egy visszhangos kört Európában, és szeretnénk titeket meghívni a beszámoló kiállításunkra, ahol a legújabb kollekcióinkat lehet megcsodálni!”
A kiállítás nyomokban ékszereket tartalmaz, a tárgyak lenyelése fulladást okoz!
Kiállítók: Börcsök Anna, Fazekas Veronika, Fekete Fruzsina, Horányi Kinga, Neuzer Zsófia, Tengely Nóra

MIKOR: május 15. 18 óra
HOL: FISE Galéria, 1054 Budapest, Kálmán Imre utca 16.

Forrás: FISE

Fűszer- és gyógynövénypiac
Két napra a város legnagyobb fűszer- és gyógynövény kertjévé alakul át a Wild Flower Bar.
Ízelítő a kínálatból: thai bazsalikom, gyömbérmenta, illatos zsálya, tigriscsíkos juhsóska, fodros zeller, szagos müge, kamilla, cola, ruta, citromos kakukkfű, borágó, eukaliptusz, francia tárkony, rebarbara, rozmaring, turbolya…

MIKOR: május 15-16., reggel 9-től este 9-ig
HOL: Wild Flower Bar és Alma Nomad Bakery, Budapest, Vitkovics Mihály utca 3.

Forrás: Wild Flower Bar

Lázár Dóri: Közért webshop
Sok szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt a kizárólag 2018. május 18. és 19-én nyitva tartó Közért webshopba, ahol az online vásárlás varázsait élhetitek át offline, elintézhetitek a nagybevásárlást hétvégére, vagy akár friss műtárgyhoz juthattok és galériát is látogathattok egyszerre. Az alkotóval eladói (és műtárgykészítői) minőségben találkozhattok a nyitvatartási időben. Szabad a vásár!

MIKOR: május 18-19.
HOL: FKSE, 1077 Budapest, Rottenbiller u. 35.

Forrás: FKSE

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.